Zakelijk

Wist u dat u als zakelijke klant bij ons veel meer kunt bereiken? Door een zakelijk account aan te maken, opent u de deur naar een wereld van voordelen die speciaal zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Voordelen van Maxifix Zakelijk:

  • Maatwerk oplossingen: Speciale prijzen, bulkbestellingen en gepersonaliseerde services die voldoen aan uw behoeften.

  • Voorrangsservice: Uw bestellingen krijgen prioriteit, wat resulteert in snellere verwerking, verzending en levering, waardoor u tijd bespaart.

  • Exclusieve Aanbiedingen en Kortingen: Toegang tot exclusieve deals die alleen beschikbaar zijn voor zakelijke accounts, waardoor u geld bespaart.

  • Eenvoudig Beheer: Beheer al uw bestellingen en transacties vanuit één dashboard, inclusief uitgaven, bestelgeschiedenis en zakelijk profiel.

  • Dedicated Support: Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om u te helpen met vragen, problemen en specifieke verzoeken om u te helpen succesvol te zijn.

  • Eigen contactpersoon Het klinkt luxe maar het is vooral erg gemakkelijk. Zakendoen met een bekende die helemaal op de hoogte is van jouw situatie.

Geïnteresseerd?
Voor direct contact zijn we te bereiken op 085 060 59 25 (tijdens kantoortijden). Wil je klant worden, wens je een offerte of heb je een andere vraag? Laat je gegevens via ons contactformulier.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Stuur ons een e-mail

[email protected]

Bel ons: +31 (0)85 060 59 25

Bereikbaar tijdens openingstijden

Meerdere verkooppunten

Vraag naar de dichtstbijzijnde verkooppunten